"En kjole skal fremhæve den enkelte kvindes unikke skønhed – den skal ikke blot være flot."

— LASSE SPANGENBERG

Lasse Spangenberg Copenhagen

Skræddersyede kjoler siden 2001

Hos Lasse Spangenberg Copenhagen syer vi drømme til virkelighed. Om det er en eventyrlig brudekjole, en overdådig aftenkjole eller noget helt tredje, så skaber vi i tæt samarbejde med dig en kreation, der med garanti vil imponere. Vi henter de mest henrivende stoffer hjem fra bl.a. London, Paris og Portugal, så din drømmekjole kan blive til virkelighed i nogle af verdens allerfineste materialer.

Lasse Spangenberg Copenhagen har kreeret eventyrlige brudekjoler og guddommelige aftenkjoler siden 2001, hvor vi åbnede butik for første gang på H.C. Ørstedsvej i hjertet af Frederiksberg. Siden hen har forretningen vokset sig større, og det har derfor været nødvendigt at flytte til større lokaler. Først to gange på Frederiksberg Allé og siden hen i store, flotte lokaler på Vendersgade i indre by.

I 2019 var det på tide at starte nye eventyr igen, og vi flyttede derfor til nye lokaler på Nørrevoldgade 20, hvor vi åbnede vores showroom og systue i flotte, lyse lokaler. Her kan opleves et stort udvalg af elegante stoffer, eventyrlige brudekjoler og flotte aftenkjoler.

Vi har åbent uden tidsbestilling fra tirsdag til lørdag.
Men du er også hjertens velkommen til at bestille tid
på 35 35 64 74.

Scroll to Top