Skræddersyede
brudekjoler

Skræddersyede kjoler siden 2001

En brudekjole fra os syes helt specielt til dig og dine drømme om din kjole og din store dag. Vi har gennem 17 år skræddersyet elegante brudekjoler til et hav af eventyrlige bryllupper – altid ud fra brudens specifikke ønsker og med Lasse Spangenbergs sans for eventyrlig design og finesse. Om du ønsker smukke blonder, glitrende perler, lækre silker, vidunderlig organza eller noget helt femte, tager vi en snak om i fællesskab – for kjolen til din helt store dag skal passe til netop dig. Med en unika kreation fra Lasse Spangenberg Copenhagen er der under alle omstændigheder garanti for eventyrfornemmelse og magi til din helt store dag.

Vores skræddersyede brudekjoler starter fra 18.000 kr.

For os er det vigtigt at imødekomme hver kundes individuelle drømme om deres skræddersyede brudekjole. Derfor arbejder vi altid ud fra netop din kropsform, smag, personlighed og ønsker for at du kan fremstå i den bedste udgave af dig selv. Vi sætter i allerhøjeste grad en dyd i det kvalitetsbevidste håndværk inden for skræddersyede kjoler. Derfor arbejder vi meget i 100 % silkematerialer som fx silke-foer, silke-chiffon, silke-satin og silke-blonder. Da silke er et naturmateriale er det ikke statisk elektrisk og vil derfor ikke komme i karambolage med hår og make-up.

Vi benytter metal-stivere i vores korsetter, så de bevarer formen under hele kjolens levetid – fremfor plaststivere som vil give sig og miste formen under benyttelsen i forbindelse med den kropsvarme, de naturligvis kommer i kontakt med. Vi leverer unikke skræddersyede kjoler i allerhøjeste og fineste kvalitet. Syet fra bunden og tilrettet specielt til den individuelle krop. Det skaber den bedste komfort til lange og krævende arrangementer. Vores varemærke består i kvalitet, æstetiks sans for hvad der klæder den enkelte og overdådighed helt ud til fingerspidserne. Alt vores arbejde bliver udført med præcision, det fineste håndværk og den længste holdbarhed.

Scroll to Top