Lasse Spangenberg
Copenhagen

Hos Lasse Spangenberg Copenhagen syer vi drømme til virkelighed. Om det er en eventyrlig brudekjole, en overdådig aftenkjole eller noget helt tredje, så skaber vi i tæt samarbejde med dig en kreation, der med garanti vil imponere. Vi henter de mest henrivende stoffer hjem fra bl.a. London, Paris og Portugal, så din drømmekjole kan blive til virkelighed i nogle af verdens allerfineste materialer.

Skræddersyede kjoler
siden 2001

Lasse Spangenberg Copenhagen har kreeret eventyrlige brudekjoler og guddommelige aftenkjoler siden 2001, hvor vi åbnede butik for første gang på H.C. Ørstedsvej i hjertet af Frederiksberg. Siden hen har forretningen vokset sig større, og det har derfor været nødvendigt at flytte til større lokaler. Først to gange på Frederiksberg Allé og siden hen i store, flotte lokaler på Vendersgade i indre by.

I 2018 var det på tide at starte nye eventyr igen, og vi flyttede derfor til overdådige lokaler på Købmagergade 54, 1. sal, hvor vi åbnede vores showroom i flotte, lyse lokaler med udsigt til romantiske Rundetårn. Her kan opleves et stort udvalg af elegante stoffer, eventyrlige brudekjoler og flotte aftenkjoler. Vi har åbent uden tidsbestilling både torsdag, fredag og lørdag. Resten af ugens dage er du hjertens velkommen til at bestille tid til på 35 35 64 74.

couture
couture

En kjole skal fremhæve den enkelte kvindes unikke skønhed – den skal ikke blot være flot.

— LASSE SPANGENBERG
couture
skræddersyet
couture